FORIS SAVJETOVANJE D.O.O. – online knjigovodstveni ured

Privukla vas je ideja o vođenju poslovanja i knjigovodstva u oblaku i želite suradnju s knjigovođom, koji će vas u tome podržati?

Pogledajte što o knjigovodstvu u oblaku kažu u online računovodstvenom uredu FORIS SAVJETOVANJE d.o.o.

Dodajte novu vrijednost svojem poslovanju

FORIS Savjetovanje d.o.o. – on-line knjigovodstveni ured uz vas u svakom trenutku

Vi se posvetite svojem osnovnom poslu, a mi ćemo se pobrinuti za cjelokupno vođenje poslovnih knjiga, izvješćivanje, administraciju.

Prednosti on-line knjigovodstva dolaze do punog izražaja kad i klijent koristi on-line program E-računi i/ili POS client za maloprodaju. Klijent koristi program E-računi za ispostavljanje izlaznih računa, unos ulaza i izlaza robe, te našim svakodnevnim knjiženjima ima uvid u stanje saladakonta pojedinog partnera, stanje robe na skladištu, stanje na žiro-računima i čitav niz drugih izvještaja. Pri tomu se klijent može nalaziti u drugom dijelu grada, drugom gradu ili drugoj državi, vaše knjigovodstvo i svi potrebni ažurni izvještaji su uz vas u svakom trenutku.

Naše usluge uključuju i interno izvješćivanje za potrebe upravljanja firmom, zakonsko izvješćivanje, porezne obračune, izvješća za vanjske partnere (banke, leasing, osiguranja). Vodimo knjigovodstvo za poduzeća, obrte, neprofitne udruge.

Pored računovodstveno-poreznih usluga, nudimo usluge financijskog savjetovanja, izrade studija (pred)izvodivosti, investicijskih studija, poslovnih planova bilo da se radi o financiranju putem bankarskih kredita, EU fondova ili državnih potpora i subvencija. Obratite nam se i za pomoć pri osnivanju tvrtke ili obrta, ili ukoliko trebate procjenu vrijednosti poduzeća.

FORIS_logotip

FORIS Savjetovanje d.o.o.
Gradiška 4, 10040 Zagreb
M: 091/1261 253
E: info@foris-savjetovanje.hr
www.foris-savjetovanje.hr

Komentirajte!

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtjevana su sva polja.